18 USC § 2257 / 2257A

DMCA

Luyu sareng Digital Millennium Copyright Act of 1998 (Kantor Hak Cipta AS), anu ngagaduhan sareng operator

Manhwa18.me bakal langsung ngabales klaim pelanggaran hak cipta anu dilaporkeun ka agén hak cipta anu ditunjuk Manhwa18. Punten dicatet yén dina bagian 512 (f) tina DMCA (17 USC § 512 (f)), saha waé jalma anu sacara sengaja nyalahkeun yén bahan atanapi kagiatan ngalanggar tiasa janten tanggung jawab.

Upami anjeun yakin yén karya copywrite anjeun parantos disalin ku cara anu ngalanggar hak cipta, punten pasihan agén hak cipta Manhwa18 inpormasi ieu:

A signature fisik atawa éléktronik ti hiji jalma otorisasi meta atas nama nu boga hiji katuhu ekslusif anu disangka infringed;
Identipikasi karya hak cipta anu diklaim dilanggar, atanapi, upami sababaraha pelanggaran hak cipta dina hiji situs online ditutupan ku hiji bewara, daptar wawakil karya sapertos kitu;
Idéntifikasi bahan anu diklaim ngalanggar atanapi janten subyek kagiatan ngalanggar sareng anu kedah dipupus atanapi aksés anu kedah ditumpurkeun, sareng inpormasi anu cukup pikeun ngijinkeun Manhwa18 mendakan bahan (sapertos URL atanapi nomer video);
Inpormasi anu cukup pikeun ngamungkinkeun Manhwa18 ngahubungi anjeun: nami, alamat, email, nomer telepon, upami sayogi;
Pernyataan yén pihak anu ngangluh ngagaduhan kapercayaan iman anu saé yén panggunaan matéri ku cara anu dikadu henteu diidinkeun ku anu gaduh hak cipta, agénna, atanapi undang-undang; jeung
Pernyataan yén inpormasi dina béja éta akurat sareng, dina hukuman sumpah sumpah, yén anjeun berwenang meta atas nama anu ngagaduhan hak éksklusif anu dituduh dilanggar.

18 USC § 2257 / 2257A

18 USC § 2257 / 2257A Pernyataan-Ngatur Pernyataan Peraturan Minuhan.
Manhwa18.me sanes produsén naon waé sareng sadaya eusi anu aya dina halaman wéb (Manhwa18.me). Kalawan hal ka catetan sakumaha per 18 USC § 2257 pikeun sagala na sagala eusi kapanggih dina situs ieu, mangga bageur nawaran reureuh di ngarahkeun pamundut anjeun ka situs nu eusina dihasilkeun.

Manhwa18.me sanes produsén naon waé sareng sadaya eusi anu aya dina halaman wéb (Manhwa18.me) sakumaha anu didefinisikeun ku 18 USC §2257 sareng 28 CFR 75 sahingga dibebaskeun tina syarat nyimpen catetan.

Manhwa18.me nyaéta situs babagi gambar nu ngamungkinkeun pikeun unggah, babagi jeung nempoan rupa-rupa jenis eusi dewasa sarta bari Manhwa18.me ngalakukeun pangalusna eta bisa kalayan verifying minuhan.

Manhwa18.me patuh kana prosedur ieu pikeun mastikeun patuh:

Peryogi sadayana pangguna umur 18 taun pikeun unggah gambar.
Nalika unggah, pangguna kedah mastikeun eusi; mastikeun yén anjeunna yuswa 18 taun; mastikeun yén anjeunna nyimpen catetan ngeunaan modél dina kontén sareng yén aranjeunna langkung ti 18 taun.
Pastikeun yén eusi anu diunggah nyaéta milik pangguna atanapi aranjeunna sacara sah dilisensikeun pikeun unggah, nyebarkeun, ngabagi eusi anu aya.
Kami yakin pisan yén sadaya modél, palaku, aktris, sareng jalmi sanés anu kagambar dina répréséntasi visual séksual anu jelas dina halaman wéb ieu 18 taun atanapi langkung dina waktos didamel. Kami yakin pisan yén unggal produser anu kontén na aya dina situs ieu saluyu sareng 18 USC §2257, dina halaman wéb masing-masing.

Manhwa18.me janji bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun milarian sareng ngeureunkeun poto atanapi/sareng video anu kasar.
Kanggo bantosan langkung lanjut, mangga kontak [email dijaga] patuh.